ایمپلنت دیجیتال و کاربردهای آن
در این نوشته می خوانید:
امروزه علی رغم پیشرفت های روز افزون درمان های دندانپزشکی، ایمپلنت دیجیتال را میتوان یکی از پیشرفتهترین درمانها در حوزه دندانپزشکی دانست. امروزه دندانپزشکی با محوریت دیجیتال در حال گسترش است. ایمپلنت به روش دیجیتالی که از پیشرفتهترین تجهیزات بهره میبرد، کاربردهای بسیاری را در بر میگیرد و برای افراد دیابتی، سیگاری، نیازمند به روکش فوری و… گزینه بسیار ایدهآلی به حساب میآید. ضمن اینکه این روش برای کسانی که از جراحی و کاشت دندان هراس دارند بسیار مناسب خواهد بود. این روش را ایمپلنت دندان بدون جراحی نیز میخوانند که از شبیه سازی سه بعدی کامپیوتری بهره گرفته تا شرایط استخوان فک و موقعیت قرارگیری رشتههای عصبی را بررسی نماید.
ایمپلنت دیجیتال؛ جدیدترین روش ایمپلنت دندان
در روش ایمپلنت دندان یک ریشه مصنوعی یا پایه ایمپلنت در دهان قرار داده میشود. این ریشه اغلب از جنس تیتانیوم یا آلیاژ آن است. این کار به منظور حمایت از یک تاج یا چیزی مشابه آن در محفظه داخلی استخوان فک انجام میگیرد. در شرایطی که تعدادی از دندانهای خود را از دست داده باشید؛ میتوان به کمک ایمپلنت دندان، طرح لبخند زیبایی را ترسیم کرد.
امروزه شیوههای درمانی متنوعی وجود دارند که میتوان به کمک آنها جای خالی دندان از دست رفته را پر کرد. از سری روشهای دائمی و مناسب که به همین منظور انجام میگیرند میتوان به ایمپلنت دیجیتالی دندان اشاره نمود. انجام ایمپلنت دیجیتالی دندان به این صورت بوده که گویی فرد هرگز دندان اصلی خود را از دست نداده است. همین مورد سبب شده که افراد ایمپلنت دیجیتالی دندان را گزینهای مناسب برای جایگزینی دندان از دست رفته خود بدانند. ایمپلنت دیجیتالی دندان را میتوان یکی از شگفتیهای دندانپزشکی مدرن دانست.
دندانهای جدید، کارکردی مشابه دندانهای طبیعی دارند و شما از این بابت با هیچگونه محدودیتی مواجه نخواهید بود. دندانهای حاصل از انجام ایمپلنت دیجیتالی نیازمند مراقبت خاصی نبوده و از دوامی بالا برخوردار هستند. امروزه دندانپزشکان میتوانند به کمک این روش، سریعتر و راحتتر از گذشته روش درمانی را پیش ببرند. برای انجام جراحی ایمپلنت دیجیتال، یک شبیه ساز سه بعدی کامپیوتری به کار گرفته میشود که به کمک آن میتوان از وضعیت استخوان و شرایط اعصاب آن ناحیه اطلاع یافت. برخورداری از این اطلاعات مسیر را برای انجام جراحی برای دندانپزشک هموارتر میسازد. در روش ایمپلنت دیجیتالی برشها در حین جراحی به حداقل میرسند در نتیجه در این شیوه بیمار پس از جراحی آسودهتر خواهد بود.
با مزایای ایمپلنت دیجیتال آشنا شوید
ایمپلنت دیجیتال مزایای زیادی را در بر دارد. از مهمترین مزایای آن میتوان به ظاهر طبیعی دندان، عملکرد مشابه با دندان و عدم نیاز به مراقبتهای ویژه اشاره کرد. طبق مطالعات بالینی انجام گرفته، ایمپلنت در حالت کلی بیش از سی سال دوام خواهد داشت. لازم به ذکر است که ایمپلنت دیجیتال از تمامی مزیتهای ایمپلنت سنتی برخوردار است. در روش ایمپلنت دیجیتال از بیحسی به صورت موضعی استفاده مینمایند. از این رو، بیمار در طول درمان ناراحتی را تجربه نخواهد کرد. از دیگر مزایای ایمپلنت دیجیتال دندان میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
دیگر مجبور نیستید درمان های طولانی مدت را تحمل کنید!
افراد زیادی به هنگام انجام پروسههای دندانپزشکی دچار استرس میشوند. ایمپلنت دیجیتال دندان در مقایسه با سایر روشها زمان کوتاهتری را نیاز دارد. برای ایجاد دو ایمپلنت به شیوه سنتی، به زمانی در حدود ۱۳۰ دقیقه یا بیشتر نیاز خواهد بود. این در حالی است که برای کاشت دو ایمپلنت به روش دیجیتالی تنها بیست دقیقه زمان لازم است. در این شرایط بیمار نتایج را سریعتر مشاهده میکند و سرعت تحویل گرفتن دندان نیز بسیار افزایش مییابد. دوره بهبودی در روش ایمپلنت دیجیتال پنج تا هفت روز به طول میانجامد. دوره درمان به شیوه سنتی نیز چهار ماه زمان نیاز خواهد داشت.
تجربه آرامش خاطر بیشتر با ایمپلنت دیجیتالی
از دیگر مزیتهای ایمپلنت دیجیتالی میتوان به تجربه آسودگی بیشتر حین انجام عمل و پس از آن اشاره کرد. از آنجایی که در این روش از بیحسی به صورت موضعی استفاده میشود؛ فرد به هنگام انجام عمل احساس ناراحتی نخواهد کرد. در ایمپلنت دیجیتالی دندان، تعداد برش ایجاد شده به حداقل میرسد و همچنین نیازی به بخیه زدن نخواهد بود. همین موارد سبب شدهاند که فرد به هنگام انجام ایمپلنت دندانی به شیوه دیجیتالی آسودگی بیشتری را تجربه کند.
با ایمپلنت دیجیتالی، تعداد دفعات مراجعه به دندانپزشک را به حداقل برسانید.
از دیگر مزیتهای این روش میتوان به کاهش تعداد دفعات مراجعه به متخصص دندانپزشکی زیبایی اشاره کرد. زمانی که فرد برای کاشت ایمپلنت به روش سنتی اقدام میکند، ممکن است که مجبور باشد تا هفت مرتبه به دندانپزشک مراجعه نماید. در حالی که در روش ایمپلنت دیجیتال، این امکان برای دندانپزشک وجود دارد که در هر مرحله فعالیت بیشتری داشته و مراحل آن را زودتر به اتمام برساند. برای انجام ایمپلنت دیجیتالی تنها سه جلسه مراجعه به دندانپزشک کافی خواهد بود.
تجربه درد کمتر با ایمپلنت دیجیتالی
امروزه افراد بسیاری نسبت به طول دوره درمان یا نقاهت ابراز نگرانی میکنند. از آنجایی که در روش ایمپلنت دیجیتالی برشهای کمتری مورد استفاده قرار میگیرند و به بخیه نیز نیازی نخواهد بود، بیماران سریعتر بهبود مییابند و آسیب کمتری متوجه دهان و دندان آنها خواهد شد. سخت شدن مراحل غذا خوردن میتواند به دلیل آسیبهای دهان و دندان به وجود آید. از این رو، افرادی که ایمپلنت دیجیتالی را انتخاب مینمایند به نسبت سایر افراد درد کمتری را متحمل میشوند.
خطا در پروسه ایمپلنت دیجیتالی به حداقل می رسد.
در ایمپلنت دندان به شیوه دیجیتالی، کاشت به درستی صورت خواهد پذیرفت. از این رو، احتمال خطا در پروسه انجام آن به حداقل میزان ممکن خواهد رسید. در شیوه سنتی در بعضی مواقع امکان دارد که کاشت انجام شده با روکش تناسب نداشته باشد و به این شکل با مشکل مواجه میشود؛ اما در کاشت به شیوه دیجیتالی، برنامهریزی برای مراحل کاشت به درستی و همزمان صورت میپذیرد. در این روش، دندانپزشک زمان لازم را برای تعیین محل درست قرارگیری ریشه در اختیار دارد. با تعیین محل دقیق آن، دیگر مشکلی از بابت استفاده از روکش پیش نخواهد آمد.
دقت فوق العاده بالا در روش دیجیتالی
روش ایمپلنت دیجیتالی نیازمند دقت بالاتری است و همین دقت بالا سبب میشود که ثبات بیشتری را برای دندان بیمار به همراه داشته باشد. طبق تحقیقات بالینی انجام شده، انحراف دقت ایمپلنت دیجیتالی به ۰.۹ درجه خواهد رسید. در صورتی که در ایمپلنت دندانی به شیوه سنتی انحراف کاشت امکان دارد که به ۲.۵ تا ۴.۹ درجه نیز برسد. وقتی دقت در حین انجام کار بالا میرود، به تبع دوام و ماندگاری نتیجه کار نیز افزایش خواهد یافت.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.