روش های ترمیم دندان و جایگزینی دندان از دست رفته

امروزه دندانپزشکی زیبایی راهکارهای مختلفی برای ترمیم دندان های شکسته و پر کردن فضای خالی دندان پیشنهاد می دهد که می تواند جایگزین دندان های از دست رفته باشند. جای خالی دندان های آسیب دیده ظاهر کلی فرد را تحت تاثیر قرار می دهد.

دندانپزشک ترمیمی و زیبایی راهکارهای مختلفی برای پر کردن فضای خالی دندان و ترمیم دندان های آسیب دیده پیشنهاد می دهد که در ادامه به معرفی آن‌ها خواهیم پرداخت و بهترین گزینه را پیشنهاد خواهیم داد.

ونیر پرسلن برای ترمیم دندان آسیب دیده

ونیر پرسلن یکی از اولین راهکار ها برای ترمیم دندان های آسیب دیده است که همیشه از جمله گزینه‌های جذاب است. ونیر ها به صورت یک لایه اضافی روی دندان ها قرار می گیرند که از لحاظ شکل ظاهری تفاوت چندانی با دندان‌های طبیعی ندارند و زیبایی دو چندانی به وضعیت طبیعی دندان ها می بخشند.

 ترمیم دندان آسیب دیده

ترمیم دندان آسیب دیده

ونیر پرسلن چگونه روی دندان قرار میگیرد؟

برای استفاده از ونیر پرسلن به منظور ترمیم دندان های آسیب دیده لازم است که بیمار دو مرحله به دندانپزشک مراجعه کند. در حین مراجعه اول، دندانپزشک باید تغییرات و اصلاحاتی روی ساختار دندان ایجاد کند تا شرایط برای نصب ونیر به وجود بیاید. مرحله دوم در جلسه بازدید دوم انجام می شود که از یک چسب مخصوص برای قرار دادن ونیر پرسلن روی دندان استفاده می‌شود و بعد از گذشت زمان مشخصی می‌توان از دندانها به شکل طبیعی استفاده کرد.

مزایای ونیر پرسلن

ونیر های پرسلن راهکارهای مناسبی برای ترمیم دندان های آسیب دیده هستند که نتایج آنها بسیار طبیعی به نظر می رسد. این ابزارها به عنوان گزینه‌های همه کاره شناخته می‌شوند که با نیاز بسیاری از بیماران سازگاری دارند و تا ۱۵ سال هم امکان استفاده از آن ها وجود دارد. کسانی که از ونیر پرسلن استفاده می کنند، مطمئن باشند که امکان ایجاد لکه روی آنها بسیار کم است و در برابر ضربه و فشار هم مقاوم هستند.

چه کسانی می‌توانند از ونیر پرسلن استفاده کنند؟

اصولاً کسانی که با پدیده زرد شدن دندان یا تغییر رنگ دندان دست و پنجه نرم می‌کنند یا کسانی که لکه هایی در سطح دندان خود دارند می توانند از این روش استفاده کنند. در ضمن می توان از ونیر پرسلن برای ترمیم دندان های آسیب دیده و پر کردن شکاف دندان استفاده کرده و حتی کج بودن اندک دندان ها را به کمک آنها پوشش داد.

ایمپلنت دندان

گاهی آسیب دیدگی دندان ها به شکلی است که با درمان سطح آنها قابل جبران نیست و منجر به از دست رفتن کل دندان میشود. در برخی موارد هم آسیب دیدگی دندان ها به شکلی است که دندان پزشک مجبور به کشیدن دندان می شود و باید از ایمپلنت دندان استفاده کند.

ایمپلنت های دندانی مورد استفاده معمولا از جنس تیتانیوم و زیرکونیوم هستند که عملکرد طبیعی دندانها را برمی‌گردانند و به زیبایی لبخند کمک می کنند. ایمپلنت ها از جمله گزینه های دائمی برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته محسوب می شوند.

 ترمیم دندان آسیب دیده

ترمیم دندان آسیب دیده

کاشت ایمپلنت دندان چگونه انجام می‌شود

استفاده از ایمپلنت های دندانی برای پر کردن فضای خالی دندان و جایگزینی دندان‌های از دست رفته روند پیچیده تر و سخت تری دارد و به همین دلیل متخصص جراحی لثه آنها را در سه مرحله نصب می‌کند:

  • فاز 1: پایه ایمپلنت تیتانیوم یا زیرکونیوم در استخوان فک قرار می گیرد. به تدریج به استخوان فک جوش میخورد تا ریشه دندان جدید باشد.
  • فاز 2: برای دندان جدید اباتمنت و روکش ایجاد می شود.
  • فاز 3: روکش و اباتمنت برای ایجاد یک دندان جدید ترمیم شده بر روی پایه ایمپلنت ثابت می شود.

مزایای کاشت ایمپلنت دندان

استفاده از کاشت ایمپلنت دندان برای جایگزینی دندان‌های آسیب دیده یا دندان های از دست رفته بهترین گزینه ممکن است. این گزینه اگرچه برای پر کردن جای خالی دندان است، اما می تواند عملکرد دندان ها را به شکل طبیعی برگرداند و ظاهر کلی لبخند فرد را هم بهبود ببخشد. مزیت جالب دیگری که در مورد این روش وجود دارد این است که اگر بهداشت دهان و دندان به درستی رعایت شود طول عمر آنها بسیار زیادو مشابه دندان دائمی است.

چه کسانی می توانند از ایمپلنت دندان استفاده کنند؟

اصولاً کسانی که به دلیل آسیب دیدگی یا هر مشکل دیگری دندان‌های خود را از دست داده‌اند یا مجبور به جایگزینی دندان خود هستند می‌توانند از ایمپلنت دندان کمک بگیرند. همچنین این ابزار برای پر کردن شکاف دندان ناشی از از دست رفتن دندان ها بهترین انتخاب ممکن است. نسبت به دندان مصنوعی یا ونیر پرسلن، ایمپلنت های دندانی طول عمر بالایی دارند و باعث بهبود سلامت کلی دهان می شوند.

 ترمیم دندان آسیب دیده

ترمیم دندان آسیب دیده

باندینگ دندان

باندینگ دندان تا حدود زیادی به ونیر پرسلن شباهت دارد و بیشتر سطح دندان را هدف قرار می‌دهد تا فرد صاحب یک لبخند زیبا و جذاب شود. این فرآیند بسیار سریع است و با حداقل دستکاری دندان همراه است و به همین دلیل یکی از جذاب ترین گزینه های ترمیمی برای بیماران محسوب می شود.

باندینگ دندان چگونه انجام می‌شود

باندینگ نسبت به سایر روش های ترمیم دندان ساده‌تر است و به طور طبیعی می تواند دندان های موجود را تقویت کند. در این شیوه از یک ماده مخصوص که عمدتاً رزین کامپوزیتی است برای پوشش دادن سطح دندان و قسمت‌های آسیب دیده آن استفاده می شود و به طور همزمان می توان شکاف بین دندان ها را هم پوشش داد. در نهایت از یک نور مخصوص که نور ماوراء بنفش است، برای سخت کردن رزین ها استفاده می شود و به طور همزمان روند شکل دهی هم انجام می شود.

مزایای باندینگ دندان

سریع و بدون درد بودن از جمله مزایای روش باندینگ دندان برای پر کردن شکاف دندان محسوب می شود که خیلی سریع بهبود می یابد و نتیجه آن قابل مشاهده است. این روش معمولاً برای دوره زمانی ۱۰ ساله استفاده می‌شود و دندانپزشک ترمیمی و زیبایی می تواند تغییرات دلخواه خود را در آن ایجاد کند تا ساختار دندان دچار تغییر نشود

چه کسانی امکان استفاده از باندینگ دندان دارند؟

قرار گرفتن فرد در معرض مشکلاتی مانند تغییر رنگ دندان یا زرد شدن دندان ها عامل مهمی برای استفاده از باندینگ دندان است. این روش همچنین برای ترمیم آسیب دیدگی دندانها و ترک های دندانی مناسب است و به عنوان یک روش سریع برای زیبایی لبخند استفاده میشود.

کدام روش بهتر است؟

بدون شک متخصص دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی بهترین کسی است که می تواند به این سوال شما پاسخ دهد. ایمپلنت دندان یک روش تهاجمی است و بیشتر برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته و پر کردن فضای خالی بین دندانها استفاده می شود. استفاده از باندینگ دندان برای ترمیم مشکلات ظاهری دندان بیشتر برای کسانی مناسب است که در یک دوره زمانی کوتاه از آن استفاده می کنند و بیشتر جنبه زیبایی دارد. ونیر پرسلان به عنوان یک راهکار ترکیبی برای بازگرداندن زیبایی لبخند و همچنین حمایت از دندانهای آسیب دیده است که می‌تواند ترک دندان را هم پر کند.

حالا اگر شما به فکر ترمیم دندان خود هستید و در انتخاب گزینه نهایی مانده اید، از شماره های سایت استفاده کنید و با ما تماس بگیرید تا برای شما وقت معاینه حضوری رزرو کنیم و بهترین گزینه ممکن را به شما پیشنهاد دهیم

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *