ایمپلنت دندان

اگر فردی دندان خود را از دست بدهد ایمپلنت دندان یا فیکسچر در اندازه همان ریشه به جای آن قرار داده می‌شود. فیکسچرها قطعاتی در اندازه دندان طبیعی می‌باشند. فیکسچرها توسط ابزار بسیار دقیقی کنترل می‌گردند و توسط دستگاه‌های بسیار دقیق ساخته می‌شود. در مورد ایمپلنت دندان لازم است که دو قسمت اصلی آن توضیح داده شود قسمتی که از داخل استخوان فک قرار می‌گیرد که اصطلاحاً Fixture نامیده می‌شود و قسمتی تاجی که بالای لثه قرار می‌گیرد Abutment خوانده می‌شود روی Abutment پروتز یا روکش ایمپلنت قرار می‌گیرد. اولین چیزی که بیمار نیازمند به ایمپلنت به ذهنش متبادر میشود این است که کدامیک از انواع ایمپلنت بهتر است و گاها مبهوت از انواع ایمپلنت های دندانی موجود در بازار ( انواع ایمپلنت کره ای، آمریکایی ، ایمپلنتیوم ، ایمپلنت سوئیسی ، ایمپلنت sic و ... ) درمان خود را به تعویق می اندازد. غافل از اینکه غالب ایمپلنت ها خوبند به شرط آنکه توسط دندانپزشکی که کار را میداند انجام پذیرد. مهارت دندانپزشک در درمان ایمپلنت امری بس مهم و ضروری است.

اگر به دنبال یک متخصص دندانپزشک زیبایی خوب در تهران هستید با ما تماس بگیرید...

مقالات مرتبط با ایمپلنت دندان

2 مهر 1402

آیا بلیچینگ دندان درد دارد؟

انجام بلیچینگ دندان یکی از راه‌های درمانی و زیبایی است که به اصلاح رنگ دندان‌ها می‌انجامد. زمانی که از این روش درمانی استفاده می‌شود، در صورت عدم انجام نزد متخصصی مجرب می‌توان عوارض و مشکلات بسیاری را شاهد بود. درد بلیچینگ دندان نیز یکی از این عوارض و مشکلات است که می‌تواند برای بسیاری از افراد به وجود آید؛ اما باید دانست که دلیل به وجود آمدن درد چیست و چه اقداماتی باید در پیش گرفت تا از درد آن جلوگیری شود. در همین راستا باید بدانید که بلیچینگ دندان همواره دردناک نبوده و وجود برخی از مشکلات و عوامل سبب می‌گردند تا بیمار درد را احساس کند. توجه داشته باشید که بلیچینگ دندان یک روش غیرتهاجمی و بی‌خطر بوده که می‌توان از آن برای دستیابی به دندان‌هایی سفید، بدون هیچ‌گونه آسیبی به مینای دندان بهره برد. این روش، یک روش ساده است که می‌توان به‌راحتی آن را اجرایی کرد. نکته مهم آن است که بلیچینگ دندان درد خاصی را به همراه نداشته و تنها در روزهای اول پس از درمان ممکن است دندان های فرد کمی حساس باشد و این حساسیت دندان ها نیز نهایتا تا چند روز ادامه داشته و پایان می یابد. بنابراین فرد هیچ نگرانی بابت درد بلیچینگ دندان نباید داشته باشد.
31 شهریور 1402

آشنایی با پیوند استخوان برای کاشت ایمپلنت دندان

از دست دادن دندان، یکی از اتفاقاتی است که احتمال دارد در طول زندگی برای هر فردی پیش بیاید. این رخداد می‌تواند حاصل پوسیدگی دندان، عفونت، بیماری لثه، جراحات و حوادث باشد. امروزه ایمپلنت دندان تحولی عظیم در دنیای دندانپزشکی ایجاد کرده است. بسیاری از افراد با کاشت ایمپلنت دندان آشنا هستند اما امکان دارد ندانند که گاهی برای داشتن یک ایمپلنت موفق، فرد باید اقدام به انجام پیوند استخوان فک کند. پیوند استخوان فک توسط جراح فک و به منظور ترمیم و بازسازی استخوان فک انجام می‌گیرد. کاشت ایمپلنت پس از بهبود یافتن عمل پیوند استخوان انجام می‌گیرد و تا زمانی که پروسه بهبودی این عمل به پایان نرسیده است، انجام آن امکان‌پذیر نیست.  
23 شهریور 1402

فرق کامپوزیت و لمینت و روکش دندان برای تصمیم گیری راحت تر

سه روش متداول کامپوزیت دندان، لمینت و روکش دندان که در زمان بروز عیوب دندانی می‌توان از آن‌ها بهره برد، به عنوان درمان‌های زیبایی دندانپزشکی شناخته می‌شوند. سوالی که مطرح میشود ان است که فرق کامپوزیت و لمینت و روکش دندان چیست و هریک چه مزایایی نسبت به یکدیگر دارند؟روش انجام و کاربرد این روش‌ها متفاوت بوده و بیمار براساس سلیقه و بودجه‌ خود و بر اساس کاربرد و صلاحدید متخصص مناسب‌ترین را برمی‌گزیند. از لمینت دندان برای زیباتر کردن دندان‌ها استفاده می‌کنند؛ اما روکش دندان برای جلوگیری از مشکلات دندان کاربرد دارد. کامپوزیت نیز روش‌ زیبایی دندان‌ها بوده؛ اما ماندگاری آن نسبت به لمینت کم‌تر است. از کامپوزیت معمولا برای مشکلاتی چون حفره های جزئی، ترک‌ها یا لب پریدگی و رنگ بد دندان ها استفاده می‌کنند. در صورتی‌که روکش دندان برای تقویت ساختار دندان مورد استفاده قرار می‌گیرد، همچنین پس از عصب‌کشی نیز از این روش استفاده می‌شود.