آیا کامپوزیت دندان با وجود بیماری لثه امکان پذیر است؟

امروزه به دلیل روابط اجتماعی بیش تر،  چهره افراد بیش از پیش از اهمیت ویژه ای در افزایش اعتماد به نفس برخوردار است. طبق تحقیقات صورت گرفته، اولین مولفه ای که در ظاهر فرد در یک نگاه، جلب توجه می کند لبخند جذاب افراد است. بنابراین امروزه گرایش افراد به استفاده از روش های درمانی چون لمینیت یا کامپوزیت دندان بسیار بیش از گذشته است.

در این بین بیمارانی  هستند که به دلیل مشکلات و بیماری لثه نگرانی هایی بابت امکان خلق لبخندی زیبا با استفاده از این روش ترمیمی زیبایی دارند و برایشان بسیار حائز اهمیت است که راجع به عوارض احتمالی کامپوزیت با وجود بیماری لثه، تداخل های احتمالی ناشی از آن و ضرورت درمان بیماری لثه پیش از فرآیند کامپوزیت اطلاعات بیشتری در اختیار داشته باشند. اگر شما هم جزو گروه های فوق هستید باید بگوییم که این مقاله پاسخ تمام سوالات شما را در بر خواهد داشت، پس با ما همراه باشید.

کامپوزیت دندان و تاثیر آن بر زیبایی چهره

شاید برای شما هم جالب است بدانید که بسیاری از افراد امروزه احساسی نامطلوب نسبت به ظاهر خود دارند و این موضوع به مقدار باورنکردنی اعتماد به نفس آن ها در محیط کاری یا جمع های دوستانه را تحت تاثیر قرار می دهد. دندان های نامنظم و شلوغ، رنگ بد دندان ها، ابعاد ناموزون آن ها نسبت به هم و همچنین فواصل دندانی از جمله مهم ترین عواملی است که باعث می شود فرد لبخند خود را از اطرافیان پنهان نماید. در این بین روش های درمانی مختلفی ممکن است مطرح شود که از جمله می توان به ارتودنسی دندان اشاره کرد. درمان ارتودنسی به دلیل هزینه بالا و طولانی بودن پروسه درمانی در همه موارد نمی تواند گزینه ای جذاب به شمار رود. در این بین استفاده از روش درمانی دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی نظیر کامپوزیت ونیر، به عنوان یک روش معجزه کننده سریع مطرح می شود که تنها در یک جلسه این امکان را برای بیمار فراهم می کند که لبخندی خاص و منحصر به فرد را داشته باشد.

برای اینکه بتوانید درمانی موفق داشته باشید لازم است که پیش از هر اقدامی با یک متخصص دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی مشورت کرده و بهترین روش درمانی و روش مناسب درمان، هزینه هر برند و مزایا و معایب آن ها را به طور کامل مورد بررسی قرار دهید. در این جلسه مشاوره، متخصص زیبایی ایده های خود را  راجع به اصلاح طرح لبخند شما توسط درمان کامپوزیت ونیر با شما در میان گذاشته و به راحتی تصویر زیبای لبخند شما را برایتان تصویر سازی می کند. در این مرحله معاینه های تخصصی توسط متخصص و تصویر برداری اشعه ایکس از وضعیت دندان ها و لثه می تواند راهگشا باشد. این موضوع می تواند این اطمینان را به دندانپزشک بدهد که شما یک گزینه درمانی موفق برای ترمیم دندان توسط کامپوزیت ها خواهید بود.

زیبایی دندان با کامپوزیت به قدری جذاب و وسوسه کننده است که فکر کردن به بهره مندی از لبخندی متفاوت، خود برای شروع درمان کافی به نظر برسد. کامپوزیت دندان معمولا بدون تراش دندان صورت میگیرد و تنها در یک جلسه درمان و بدون هیچ گونه درد و عوارضی، چهره فرد را به شدت تحت تاثیر قرار داده و با خلق لبخندی درخشان، چهره ای متفاوت و جذاب را برای فرد شکل میدهد. لبخند افراد از اولین مواردی است که افراد در دیدارهای خود و تعاملات اجتماعی به آن توجه میکنند و در صورتی که فرد برای طراحی لبخند خود از یک دکتر کامپوزیت دندان با تجربه کمک بگیرد، لبخند خاص خود را میتواند همیشه تقدیم اطرافیان کرده و روابط اجتماعی خود را به خوبی بهبود بخشد.

کامپوزیت دندان با بیماری لثه

کامپوزیت دندان با بیماری لثه

تاثیر بیماری لثه بر کامپوزیت دندان

در مواردی که بیمار به مشکلاتی نظیر بیماری لثه یا پریودنتال مبتلا است بهتر است که پیش از شروع فرآیند دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی تحت درمان قرار بگیرد. بیماری لثه که عمدتا در اثر بهداشت ناصحیح دهان و دندان شکل می گیرد می تواند لثه های فرد را بسیار حساس و ملتهب کرده و باعث خونریزی و تورم لثه ها گردد. بنابراین درمان این بیماری پیش از استفاده از ونیر های کامپوزیت می تواند از مشکلاتی نظیر آلوده شدن کامپوزیت و عفونت های دهانی در آینده پیشگیری کرده و طول عمر کامپوزیت ها را به طرز چشگیری افزایش دهد.

استفاده از با کیفیت ترین برند های کامپوزیت و مهارت و تجربه متخصص دندانپزشکی زیبایی هم نمی تواند کافی باشد تا مشکل بیماری لثه نادیده گرفته شود. بیماری لثه می تواند انواع روش های درمانی دندانپزشکی نظیر کامپوزیت، لمینیت و حتی ایمپلنت را تحت شعاع قرار دهد و پله شروع درمان های زیبایی است. بنابراین اگر به این مشکل دچار هستید باید توجه ویژه ای به بهداشت دهان و دندان خود داشته باشید و دوبار مسواک زدن در طول روز، استفاده از نخ دندان و دهانشویه را به شدت جدی بگیرید. علاوه بر  آن در مواردی که این مشکل شدیدتر می باشد مراجعه به متخصص لثه و روش های درمانی پیشنهادی او می تواند بسیار حائز اهمیت باشد.

کامپوزیت دندان با بیماری لثه

کامپوزیت دندان با بیماری لثه

نشانه های ابتلا به بیماری لثه چیست؟

بیماری لثه که از آن به عنوان بیماری پریودنتال نیز یاد می شود یک مشکل دهان و دندانی خاموش است. منظور از خاموش بودن آن است که مشکلات ناشی از لثه آنقدر آرام اتفاق می افتد که تا مدت ها خود فرد نیز ممکن است از وجود آن ها اطلاع نداشته باشد. در موارد جدی، نادیده گرفتن این مشکل  می تواند عفونت و آلودگی دندان ها و حتی لق شدن و از دست دادن آن ها را در پی داشته باشد. همانند سایر بیماری ها، بیماری لثه نیز دارای علائم و نشانه های اولیه ای است که می تواند در تشخیص زود هنگام آن موثر باشد:

اولین نشانه جدی بیماری پریودنتال، خونریزی لثه ها به خصوص در زمان استفاده از مسواک و نخ دندان هست. در مواقعی که فرد به بیماری لثه مبتلا باشد، لثه ها بسیار حساس شده و قرمزی و تورم و درد و خونریزی آن ها می تواند به عنوان اولین و اصلی ترین علامت و زنگ خطر مطرح گردد. در این موارد لازم است بیمار هرچه سریع تر با یک متخصص جراحی لثه این موضوع را در میان بگذارد.

توجه به این نکته می تواند بسیارمهم باشد که بیماری لثه به خودی خود فقط مشکلات دهانی و دندانی را در پی نخواهد داشت و تحقیقات نشان می دهد که ارتباط جدی و دو سویه بین بیماری لثه و سایر بیماری ها  نظیر سکته قلبی، فشار خون، دیابت و سکته مغزی وجود دارد. پس نه تنها به عنوان آغازی برای استفاده از کامپوزیت ونیر، بلکه به عنوان عاملی موثر در پیشگیری از سایر بیماری ها، مشکلات مربوط به لثه را جدی بگیرید.

سخن پایانی

در این مقاله به بررسی یکی از مهم ترین دغدغه ها و سوالات افراد برای درمان کامپوزیت دندان پرداختیم. بسیاری از افراد امروزه برای خلق لبخند زیبا دنبال راهکاری سریع و البته با طول عمر و دوام و زیبایی بالا هستند که ونیرهای کامپوزیت به عنوان گزینه ای جذاب مطرح می شود. برای این منظور لازم است که فرد از لحاظ شرایط لثه دارای مشکلات خاصی نباشد، در غیر این صورت توصیه این است که ابتدا به درمان این مشکل پرداخته و سپس لبخند ماندگار خود را شکل دهد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *